06. Srpanj. 2021.

U okviru trećeg Twinning projekta EU „Osnaživanje i nastavak podrške EU parlamentima u Bosni i Hercegovini“, danas je održan sastanak tajnika Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine (BiH) Ivana Miličevića sa rukovodstvom Twinning tima.

Pored tajnika, na sastanku su sudjelovali i Elvira Habota, šef Odsjeka za europske integracije i Sanela Ibrica-Mujčinović stručni suradnik u Uredu tajnika Zastupničkog doma. Ispred Twinning tima prisustvovali su: Zoltan Horvath, Katharina Stourzh, Tatjana Tomić, Marianna Gyorkos, Csilla Schalbert, Krisztian Kovacs i Klara Szalay.

Na sastanku se raspravljalo o aktivnostima koje su pokrenute u okviru Stručne službe Doma naroda, a koje se odnose na realizaciju preporuka iz Plana prioriteta za ubrzanje procesa europskih integracija za Parlament Federacije BiH. Osim toga razgovaralo se i o aktivnostima koje se tiču organizacije sastanaka i konferencija koje bi se trebale realizirati u sljedećem razdoblju, a prije završetka projekta. Sudionici sastanka su izrazili zadovoljstvo efikasnom suradnjom Odsjeka za europske integracije i Stručne službe Zastupničkog doma i Twinning tima u tijeku projekta.