Vijesti-sr

Предсједавајући Заимовић честитао 15. април - Дан Армије Републике Босне и Херцеговине

Свим припадницима Оружаних снага Босне и Херцеговине, ратним војниим инвалидима, породицама шехида и палих бораца, демобилисаним борцима, ветеранима Армије Републике Босне и Херцеговине и свима који су одлучно и јуначки бранили слободу, суверенитет и независност наше једине домовине Босне и Херцеговине, Упућујем искрене честитке поводом 15. априла, Дана Армије Републике Босне и Херцеговине и 30. годишњице њеног формирања и 17. годишњицу 2. пешадијског пука Оружаних снага Босне и Херцеговине.

Захваљујући храброј Армији Републике Босне и данас са поносом славимо један од најважнијих датума у миленијумској историји наше земље. Армија Републике Босне и Херцеговине је прича о часном отпору и јуначкој борби и данас се са посебним поштовањем сећамо свих шехида и палих бораца који су своје животе уградили у темеље наше домовине и свих родољуба који су дали допринос одбрани наше једине БиХ.

Храброст и одлучност Армије Републике БиХ не смију бити узалудна, а наша је дужност да и даље слиједимо њене часне принципе као начин очувања БиХ и њене будућности.

Свим босанскохерцеговачким патриотама сретан Дан Арфмије Републике БИХ