Vijesti-sr

Састанак секретара Представничког дома Парламента Федерације БиХ са деканом и продеканом за наставу Факултета политичких наука Универзитета у Сарајеву

Иван Миличевић, секретар Представничког дома Парламента ФБиХ, састао се са проф. др. Сеадом Турчалом, деканом Универзитета у Сарајеву -  Факултета политичких наука и проф. др. Елвисом Фејзићем, продеканом за наставу Факултета политичких наука.


На састанку су размијењене информације и договорен План сарадње о условима и начину обављања студентске праксе између Представничког дома Парламента Федерације Босне и Херцеговине и Универзитета у Сарајеву – Факултета политичких наука. 


Главни циљ студентске праксе је упознавање студената са радом јавних институција у којима обављају праксу, те стицање знања о законодавним процесима.


Учесници су изразили обострано задовољство и интерес али и испуњавање обавезе према младим људима и студентима који су укључени у процесе образовања и усавршавања.


Састанку су присуствовале: Алмедина Булић – водитељ и ментор студентске праксе, те Адела Кулаш и Биљана Андрић - ментори студентске праксе.